Night Mode Night Mode
Day Mode Day Mode

Suno AI – Tekst til musik

I en tid præget af teknologiske landvindinger står Suno AI frem som en bemærkelsesværdig aktør i skæringen mellem kunstig intelligens og musik, med deres tekst til musik AI. Med en forskningsdrevet tilgang og en dristig mission søger Suno AI at omskabe vores forhold til musik ved at fjerne barriererne for at skabe smukke, personlige sange, genereret fra en tekst du giver den.

Hvad er Suno AI?

Suno AI’s kerne ligger i deres banebrydende teknologi, Chirp v1, som omdanner tekstinput til musik, inklusive vokal. Denne innovative model understøtter mere end 50 sprog, inklusiv dansk, hvilket demonstrerer dens globale alsidighed​​.

Eksempel på en dansk sang med Suno AI

Dette er et eksempel på en sang lavet 100% af AI – ret vildt syntes jeg. Det tog måske 1 minut i alt at lave dette eksempel. Først fik jeg ChatGPT til at lave en sangtekst til mig om “AI i Danmark”. Den sangtekst gav jeg videre til Suno AI og her er resultatet:

Ai i Danmark sang i mp3 format

Chirp v1 – Musikskabelse på et nyt niveau:

Forestil dig en verden, hvor du blot kan indtaste sangtekster og stilpræferencer, hvorefter en hyperrealistisk musikkomposition opstår. Chirp v1 gør dette til virkelighed. Under tests viste Chirp v1 særlig styrke i engelsk, hvilket demonstrerer dets evne til at fange nuancerne i det engelske sprog. Desuden viste rockmusik sig som et ideelt lærred for Chirp v1’s kunstneriske kunnen​.

Demokratisering af kreativitet:

For at fremme opdagelse og kreativitet tilbyder Suno AI 250 gratis kreditter pr. måned på Discord, svarende til 25 “chirps”. Denne generøsitet er et bevis på Suno AI’s engagement i at demokratisere adgangen til kreative værktøjer og opbygge et fællesskab af kunstnere og entusiaster.
Via deres hjemmeside kan du få 50 kreditter gratis. Vores eksempel vist højere oppe er genereret på den gratis udgave.

Suno AI Pro med flere muligheder:

For dem, der søger en udvidet og ubegrænset oplevelse, tilbyder Suno AI en Pro-plan til $10 om måneden. Denne abonnementstype låser op for en lang række funktioner, herunder 1000 kreditter om måneden – svarende til op til 100 chirps. Pro-planen er designet til professionelle, kunstnere og alle, der brænder for at skubbe grænserne for kreativiteten​​.

suno ai

Afsluttende om Suno AI:

Suno AI markerer et paradigmeskifte i musikskabelsen med Chirp v1’s evne til at omdanne tekst til musik. Støtten til flere sprog og forskellige musikalske stilarter sikrer, at Chirp v1 ikke kun er et værktøj for få udvalgte, men et lærred for det globale samfund til at udtrykke sig selv. Med gratis kreditter på Discord og en overkommelig Pro-plan er Suno AI ikke kun en revolutionær kraft i den kreative proces; de inviterer alle til at være en del af revolutionen​.

Deltag i debatten

  1. wow det virker jo alt for vildt det der. Har lavet en super catchy sang til min kæreste. wowow
    får helt lyst til at købe deres billige udgave så jeg kan lave sangene længere end 120 sekunder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen
Close