Night Mode Night Mode
Day Mode Day Mode

Byg din egen GPT med OpenAI’s GPT Builder

Introduktion til OpenAI’s GPT Builder

For lidt over et år siden revolutionerede ChatGPT verden med sin evne til at udføre tidskrævende opgaver som at opsummere artikler og planlægge detaljerede rejseplaner på få sekunder​​. OpenAI har nu introduceret en måde, hvorpå enhver kan skabe deres egen version af ChatGPT, kendt som GPTs, tilpasset til deres virksomheds- eller personlige mål, på få minutter​​.

Hvad er GPTs?

GPTs er brugerdefinerede versioner af ChatGPT. Du fortæller blot GPT-builderen, på simpelt sprog, hvad du ønsker at skabe, og builderen tager sig af resten. Disse kan konfigureres til at browse på nettet, generere billeder med DALLE·3, og eksekvere kode. GPT-builderen giver brugere mulighed for at skabe flere brugerdefinerede GPTs og uploade kildefiler for viden direkte til builderen, hvilket giver en dybere tilpasning end tidligere​​.

Kan jeg lave min egen ChatGPT?

Ja med en ChatGPT Plus eller Enterprise-konto kan du skabe din egne unikke versioner af ChatGPT via deres “ChatGPT Builder”, hvor du kan skræddersy til dine specifikke behov og præferencer.

  1. Log ind på din OpenAI-konto: Du skal have en betalt udgave for at åbne op for denne funktionalitet. De fleste vælger Plus
  2. Skab din GPT: Gå til ‘Explore‘ i sidebaren og vælg ‘Create a GPT‘. GPT-builderen vil vise en delt skærm med en ‘Create’-panel, hvor du indtaster dine prompts, og et ‘Preview’-panel, der giver dig mulighed for at interagere med din chatbot under opbygningen​​.
  3. Konfigurer din GPT: Når du har opsat basisfunktionerne, kan du tilføje avancerede tilpasninger, som at ændre chatbottens navn, finjustere instruktioner, uploade videnfiler og opsætte advanceret handlinger​​.
  4. Gem din GPT: Når du er tilfreds med din chatbot, skal du vælge, hvem du vil dele den med, og bekræfte ved at gemme på Save knappen øverst til højre..
  5. Del din GPT: Hvis du har gjort din GPT tilgængelig for andre, kan du dele den ved at kopiere og dele linket​​. Du kan også dele til offentligheden i ChatGPT Store.
  6. Rediger din brugerdefinerede chatbot: Hvis du ønsker at redigere din GPT, skal du finde den i ‘Explore’-sektionen og opdatere dens indstillinger​​.

Vi vil senere dykke meget dybere ned i de mere advanceret funktioner og muligheder med custom GPTs hvor vi går i dybden med muligheden for advanceret handlinger “Actions” – det giver mulighed for at interagerer med API og ekstern data sammen med ChatGPT på en helt anden måde og skabe ret vilde resultater.

Har du selv erfaringer med at bygge GPTs og kan give nogen gode råd, er du også velkommen til at dele din egen GPT med os andre i kommentarfeltet under artiklen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbage til toppen
Close